Bridal

Доза на раскош – невестински чевли од Jimmy Choo

Несомнено, прикажаните предлози во модната линија се вистинско дизајнерско ремек дело на кое вреди да се посвети посебно внимание.

Колекцијата се карактеризира со исклучителна разновидност. Во неа се наоѓаат како чисти класични модели, така и оние со екстравагантна и иновативна визија.

Француската чипка и украсите од камења со кои се издвојуваат некои од моделите, даваат чувство на раскош и убавина.

Изразени во различни тонови на бела, крем и сребрена, овие дизајнерски искушенија ветуваат нежност и дополнителен сјај на жената на нејзинот посебен ден.

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар