Убавина

Драматичен есенски маникир

Можете ли да ја замислите есента без маникир во “вамп” стил? Невозможно!

Овој маникир најмногу одговара на кратко исечени нокти и никогаш не излегува од мода, дури и да не е водечки тренд.

 

 

Напиши коментар