Sweet Home

Драматичен поглед над океанот

Убава куќа на плажа, во близина на многу познато место за сурфање, во близина на т.н. Slaughterhouse плажа во Мауи. Самиот пејзаж изгледа фантастично и на прв поглед на фотографиите може да остави впечаток дека конструкцијата не е реална. Необичната градба би требало да потсетува на колиба за сурфери и комбинација на  традиционалните обележја со современиот начин на живот.

KUĆA NADREALNOG IZGLEDA

KUĆA NADREALNOG IZGLEDA

KUĆA NADREALNOG IZGLEDA

KUĆA NADREALNOG IZGLEDA

KUĆA NADREALNOG IZGLEDA

KUĆA NADREALNOG IZGLEDA

KUĆA NADREALNOG IZGLEDA

KUĆA NADREALNOG IZGLEDA

KUĆA NADREALNOG IZGLEDA

KUĆA NADREALNOG IZGLEDA

KUĆA NADREALNOG IZGLEDA

KUĆA NADREALNOG IZGLEDA

 

Напиши коментар