Мода

Дрес кодот на Knapp: Шик од 40-те

Модниот бренд Knapp повтрно ја докажа својата класа, оставајќи не без зборови со фантастичната есен – зима колекција за 2012 – 13 година. Новите модели на брендот беа представени наскоро и повторно ги оправдаа очекувањата за квалитетна мода, каква што македонската жена дефинитивно заслужува.

Линијата зрачи со чувство за апсолутен аристократизам, зачинет со солидни дози стил, женственост и ретро класика. Основната тема во колекцијата е базирана на милитари стилот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар