Дестинации

Два приватни острови потопени во луксуз

Како изгледа хотел со 5 ѕвездички, расположен на приватен остров? При тоа не еден, туку два, поврзани со пешачки мост. Хотелот Song Saa се наоѓа на островите Кох Оуен и Кох Бонг и нуди апсолутно се, од кое човекот има потреба: од одмор, приватност, релаксација и неверојатен луксуз. Направете си еден виртуелен одмор во него, преку нашата галерија.

 

Напиши коментар