Motherhood

Две чисти и добри суштества – детето и животното

Оваа статија е извадок од нечиј живот, која нежно потсетува колку е важна љубовта и грижата кон саканите. Колку големи се срцата на едно две годишно момче и еден сладок француски булдог.

Пример за приврзаноста помеѓу две чисти и добри суштества – детето и животното.

Тие се буквално неразделни. Љубов и пријателство, за кои сме способни сите, но ретко ги пронаоѓаме во секојдневието.

 

Напиши коментар