Мода

Џинсот во мода и оваа сезона

Џиност има своја предност. Можете да го комбинирате еднакво добро,како со високи потпетици, така и со ниски чевли.

И оваа година тој повторно ќе биде задолжителен елемент во гардеробата.

Несомнено ова ќе биде една од најголемите модни тенденции .

 

Напиши коментар