Bridal

Еден чекор назад, два напред-Max Chaoul

Постојат моменти кога е подобро човек да се заврти назад и да се инспирира од минатото, за да создаде нешто прекрасно и уникатно. Токму тоа го направил Max Chaoul со својата неверојатна свадбена колекција за 2013-та, која потсетува на различни модни епохи од 1920-та година. Францускиот дизајнер ги представи своите свадбени креации кои сигурно ќе предизвикаат восхит кај секоја идна невеста. Колекцијата го носи името “Vintage Decennies” и представува повеќе венчаници за дами со различен вкус.

Tој нуди широк спектар на бои за младите невести, женствени венчаници како и оние кои се карактеризираат со едноставност.

 

Напиши коментар