ШоуБиз

Еден од фановите ја удрил Бијонсе по задникот додека пеела

Бијонсе доживеала мала непријатност во Понеделникот во Копенхаген, каде пеела во склоп на својата турнеа “Mrs. Carter Show”. Додека чекорела на работ на бината, еден од обожавателите од првиот ред ја искористил можноста и ја плеснал по задникот.

–          Ќе те исфрлам одовде оваа секунда поради ова што го направи, дали ти е јасно? – му запретила лутата Бијонсе на обожавателот кој само продолжил да игра исто како да не чул ништо.

Погледнете го видеото:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k_jcHl2Ktaw

Напиши коментар