Bridal

Едноставна фризура која можете да ја направите и сами

Доколку решите сами да се погрижите за вашата фризура, на денот на вашата венчавка, имаме еден интересен предлог за вас. Оваа фризура е многу лесна за правење. Можете да ја направите во само неколку чекори. Погледнете како.

<3

Напиши коментар