Мода

Едноставни дневни комбинации

Мошне важно е да разберете дека колку поедноставно изгледа вашата комбинација, толку подобар стил имате. Не треба да се претерува со мешање на многу бои и стилови, со комбинирање на различни дезени и секако да нема вулгарни моменти. Особено многу треба да се внимава со анимал принтот.

Треба исто така јасно да се разграничи што е дневен, а што вечерен аутфит. Еден од најлошите модни гафови е да се облечете преку ден како за навечер, во комбинација со нападна вечерна шминка.

Еве неколку добри примери што го дообјаснуваат она што до сега го коментиравме:

 

Spring 2013 Fashion Trend - Nautical/Anchors

"Valentine Outfit" by feefeeeverlolz ❤ liked on Polyvore

Walk Around The Lake

Cuffed Bermuda Shorts

Yellow Makes Me Happy

Burberry

Ready For Spring Break

Nice & Nautical

Coral & Turquoise

waiting for spring ~ super cute

Coral & Lime Green Casual

Totally casual summer

Black & White Casual

Black, White & Turquoise Casual

casual day

fall-2012

"Comfy and beach casual"

Comfortable in Navy

Mint Converse

"Sunshine on a Grey Day" by joyofstampn on Polyvore

forever weekend, created by lagu on Polyvore

!

love....comfy

Outfit

Love the white trench and the Converse.

grunge

"Cute 'N' Casual"

cute

 

Напиши коментар