Убавина

Ефектен 3Д маникир

Постојат многу начини да ги направите вашите нокти ефекни, но со 3Д ноктите дефинитивно ќе оставите уникатен впечаток!

Ние останавме фасцинирани од оваа идеја, која ја видовме во едно интересно видео. И мислевме дека  вреди да ја споделиме со вас. Ако сакате да експериментирате со стилот, дефинитивно ќе ви се допадне!

Се што ви треба е лак во бојата која вие ја предпочитате, база за лак и лак со мат ефект. Резултатот е уникатен.

А како да го постигнете, ќе дознаете од самото видео!

Напиши коментар