Убавина

Ефектен есенски маникир

Маникирот кој денеска ќе ви го претставиме е идеален за есен. Со него ќе бидете во чекор со модните трендови при маникир – кафени и телесни нијанси, овална форма на ноктите.

Погледнете како да го направите овој маникир, чекор по чекор:

 

Напиши коментар