Art & Crafts

Ефектна фризура со крената коса

Денеска наидовме на едно многу интересно видео , кое едносатвно немаше како да не го споделиме со вас. Во видеото една шармантна дама ќе ви ја покаже процедурата за изработка на ефектната фризура со крената коса. Таа е стилизирана на импресивен начин, ветувачки да стане магнет за очите на околината. Погледнете како да ја направите оваа фризура:

Напиши коментар