Дестинации

Eгзотичен хотел на Хаваите

Доколку планирате егзотично патување на Хаваите, посетете го Modern Hotel, Honolulu…

Се наоѓа на само 15 минути од Хонолулу интернационалниот аеродром, лесно е достапен и сместен на едно од најубавите и најпознатите острови на светот – Oahu.

Хотелот е во прав Хавајски стил, луксузен и шармантен. Сите 353 соби имаат неверојатна панорамска глетка на Waikiki.

Излезете на вашата приватна тераса и вежбајте под утринското сонце на Хаваите додека гледате кон неверојатното пространство на Пацификот. Можете да одите на прекрасната песочна плажа да се сончате или да пливате. Доколку повеќе сакате приватност, дојдете до хотелскиот базен – Sunset,  кој е окружен со прекрасни палми.

EGZOTIČNI MODERN HONOLULU HOTEL

EGZOTIČNI MODERN HONOLULU HOTEL

EGZOTIČNI MODERN HONOLULU HOTEL

EGZOTIČNI MODERN HONOLULU HOTEL

EGZOTIČNI MODERN HONOLULU HOTEL

EGZOTIČNI MODERN HONOLULU HOTEL

EGZOTIČNI MODERN HONOLULU HOTEL

EGZOTIČNI MODERN HONOLULU HOTEL

EGZOTIČNI MODERN HONOLULU HOTEL

EGZOTIČNI MODERN HONOLULU HOTEL

EGZOTIČNI MODERN HONOLULU HOTEL

EGZOTIČNI MODERN HONOLULU HOTEL

EGZOTIČNI MODERN HONOLULU HOTEL

EGZOTIČNI MODERN HONOLULU HOTEL

EGZOTIČNI MODERN HONOLULU HOTEL

EGZOTIČNI MODERN HONOLULU HOTEL

EGZOTIČNI MODERN HONOLULU HOTEL

Напиши коментар