man fashion

Ексцентричниот џенталмен на Alexander McQueen

Модата секогаш гледа во перспектива на тенденциите, затоа во Лондон веќе започна представувањето на првите колекции за сезона есен – зима 2013 година.

Пред некој ден беше представена колекцијата на  Alexander McQueen. Дефилето започна со карактеристичната за брендот ексцентричност.

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар