Дестинации

Ексклузивен резорт на Малдивите

Ayada е најексклузивниот комплекс на Малдивите и едноставно е без конкуренција во светски рамки. Комплексот претставува целина од повеќе индивидуални луксузни вили поставени над кристано чистите тиркизни води, со сопствени внатрешни и надворешни базени, гламурозен интериор и импозантна архитектура на комплексот како целина.

 

Напиши коментар