Sweet Home

Ексклузивен стан во Калифорнија

Панорамска глетка, романтика во воздухот, опуштена атмосвера и луксуз се главните карактеристики на овој дом…

Заедно со луксузниот животен простор кој е елгантно декориран, среќниот сопственик на овој дом секое утро се буди со неверојатна глетка на заливот. Панорамските прозорци овозможуваат максимална светлина, создавајќи навистина опуштена атмосвера во овој луксузен ентериер.

Мермерните плочки кои се интегрирани во зидовите креираат навистина скапоцен изглед. Навечер, атмосверата одзема здив создавајќи романтика, особено доколку запалите оган во каминот.

LUKSUZNI STAN U KALIFORNIJI

LUKSUZNI STAN U KALIFORNIJI

LUKSUZNI STAN U KALIFORNIJI

LUKSUZNI STAN U KALIFORNIJI

LUKSUZNI STAN U KALIFORNIJI

LUKSUZNI STAN U KALIFORNIJI

LUKSUZNI STAN U KALIFORNIJI

LUKSUZNI STAN U KALIFORNIJI

LUKSUZNI STAN U KALIFORNIJI

LUKSUZNI STAN U KALIFORNIJI

LUKSUZNI STAN U KALIFORNIJI

LUKSUZNI STAN U KALIFORNIJI

 

Напиши коментар