Мода

Ексклузивна колекција накит од Chanel

Што друго би рекле за оваа преубава колекција накит освен одлично! Гламурозни и раскошни парчиња накит кои се сосема доволни за да го сменат целиот ваш стајлинг.

Накитот како и минатата сезона ќе биде масивен, со многу скапоцени камења и секако во традиционалниот дух.

Накит што на еден неповторлив начин ја изразува женската сензуалност и сексапил. Уживајте во галеријата:

 

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (25)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (24)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (22)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (21)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (20)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (19)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (18)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (17)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (16)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (15)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (14)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (13)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (12)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (11)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (10)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (9)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (8)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (6)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (4)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (3)

Women's Accessories in Chanel Cruise 2013 Collection (0)

 

Напиши коментар