Керозин

Екстравагантниот Brabus

Доколку AMG од оваа верзија на Мерцедесовите модели не ви изгледаат доволно екстремни, тука е секогаш Brabus, поред кои варјантите од Affalterbach изгледаат како мали питоми мачиња.

Brabus 800 Roadster е верзија од Мерцедес  SL65  AMG кој тунерите од Bottrop ќе го изложат на овогодинешниот салон на автомобили во Женева.

EKSTRAVAGANTNI BRABUS

EKSTRAVAGANTNI BRABUS

EKSTRAVAGANTNI BRABUS

EKSTRAVAGANTNI BRABUS

EKSTRAVAGANTNI BRABUS

EKSTRAVAGANTNI BRABUS

EKSTRAVAGANTNI BRABUS

EKSTRAVAGANTNI BRABUS

EKSTRAVAGANTNI BRABUS

 

Напиши коментар