Мода

Елеганција и класика од Gucci

Помеѓу представените пред есенски колекции за 2013 година, рака на срце можеме да ја именуваме најновата од Гучи како наш фаворит. Секое едно парче, аксесоар или целосен стајлинг зрачи со апсолутен стил и женственост, зачинети со доза дрскост.

 

Напиши коментар