Sweet Home

Елегантен дом во Тајван

Денеска ќе погледнеме зад вратата не еден стилски стан лоциран во Тајван.

Внатрешниот дизјан е дело на дизајнерското студио PKM+Designers.

Домот е изразен во светла палета на бои, каде освен белата се издвојуваат и различни нијанси на крем кои што допринесуваат за пријатна атмосвера и убав изглед.

Дрвените елементи на таванот  внесуваат многу топлина во внатрешноста на живеалиштето и создаваат импресивна атмосвера од која струи чувството на смиреност и хармонија.

 

Напиши коментар