Art & Crafts

Елегантна “коњска опашка”

“Коњската опашка” е вистинска класика, која асоцира на елегантна визија. Овој вид на фризура е погоден како за секојдневниот живот, така и за некој вечерен повод. Денеска ќе ви прикажеме дено видео, во кое ќе можете да ја видите процедурата за изработка на стилски странична опашка.

Па, да го изгледаме видеото заедно, дами.

Напиши коментар