← НАЗАД НА БОЗА

Елегантна куќа во Сао Паоло

Елегантна куќа во Сао Паоло
684 Читања

Оваа импресивна современа куќа се наоѓа во Сао Паоло, Бразил. Куќата носи назив Residencia DF и има интересен распоред. Структуирана е на две нивоа. Големиот асвалтен пат води до главниот влез на резиденцијата. На првиот кат на куќата има огромна дневна соба и трепезарија како и социјална зона за целото семејство. Дрвото е главен материјал и е спроведен насекаде во проектот.

 

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk