← НАЗАД НА БОЗА

Елегантната Vila F – Родос

Елегантната Vila F – Родос
741 Читања

Денес сакаме да ви покажеме една неверојатна куќа за одмор, Vila F, која се наоѓа во Родос, Грција.

Куќата има уникатен архитектонски дизајн кој се издвојува од околниот карпест пејсаж.

Замјиштето во Родос, Грција, на кое е изградена куќата сепак има извонредни карактеристики и квалитети, кој архитектите се обиделе да ги вклопат во дизајнот. Плацот се наоѓа на три метри над крајбрежниот пат, кој се граничи со природни камени ѕидови.

Од една страна, продолжението на ѕидот генерира висок степен на приватност, а од друга страна бил вистински предизвик, бидејќи тие се обиделе да го зачуваат колку што е можно повеќе.

ELEGANTNA VILA F - Rodos

ELEGANTNA VILA F - Rodos

ELEGANTNA VILA F - Rodos

ELEGANTNA VILA F - Rodos

ELEGANTNA VILA F - Rodos

ELEGANTNA VILA F - Rodos

ELEGANTNA VILA F - Rodos

ELEGANTNA VILA F - Rodos

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk