ШоуБиз

Елтон Џон и Мадона се смирија!

По девет години расправии по медиумите, Мадона и нејзиниот колега Елтон Џон успеаа да се смират.

Нивното непријателство започнало во 2004 година кога Елтон изјавил дека песната на Мадона е најлошата песна која е било кога снимена за филмот на Џемјс Бонд.  Исто ткака Елтон Џон ја обвинувал Мадона и дека лошо пее на плејбек.

До помирување дошло кога славниот пеач поминувал покрај ресторанот во кој ја видел Мадона и и напишал порака која гласела:

–          Жал ми е.

Мадона тоа го прифатила, а Елтон ја частел вечера.

Напиши коментар