← НАЗАД НА БОЗА

Ентериер со големи контрасти

Ентериер со големи контрасти
1485 Читања

Прекрасна остра естетика, интензивен амбиент и интелегентен дизајн ја сочинуваат основата на дизајнерското студио “Steve Leung Designers” …

Оваа компанија е основана во Хонг Конг. За нивниот изразено модерен дизајн никако не може да се каже дека е минималистички и скромен. За разлика од другите “Steve Leung Designers” проектира луксузен и скап модерен имиџ.

ENTERIJER VISOKOG KONTRASTA

ENTERIJER VISOKOG KONTRASTA

ENTERIJER VISOKOG KONTRASTA

ENTERIJER VISOKOG KONTRASTA

ENTERIJER VISOKOG KONTRASTA

ENTERIJER VISOKOG KONTRASTA

ENTERIJER VISOKOG KONTRASTA

ENTERIJER VISOKOG KONTRASTA

ENTERIJER VISOKOG KONTRASTA

ENTERIJER VISOKOG KONTRASTA

ENTERIJER VISOKOG KONTRASTA

ENTERIJER VISOKOG KONTRASTA

ENTERIJER VISOKOG KONTRASTA

ENTERIJER VISOKOG KONTRASTA

ENTERIJER VISOKOG KONTRASTA

ENTERIJER VISOKOG KONTRASTA

ENTERIJER VISOKOG KONTRASTA

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk