Мода

Есен 2013: Животински принтови

Оваа есен дефинитивно ќе биде многу дива, закачлива и…шкотска!

Зошто? Па, бидејќи гардеробата со принтови се издигна до култ од страна на дизајнерите, а дефинитивно најпосакувани се животинските шари, карираното и геометриските форми.

Па, девојки, ако сакате да бидете во тек со есенските предлози, задолжително опремете ја вашата гардероба со барем едно такво парче.

Животинските дезени се дефинитивно топ тренд за оваа сезона.

Есен 2013: Принтове, животински принтове

Есен 2013: Принтове, животински принтове

Есен 2013: Принтове, животински принтове

Есен 2013: Принтове, животински принтове

 

Напиши коментар