Мода

Есенската колекција на Армани

Gorgio Armani колекцијата haute couture Armani Prive 2013 се нарекува “Nude”…

Есенската колекција зрачи со стилот на триесетите години со лесни материјали, пердуви и кристални украси, наменети за љубителите на модата кои не се плашат да пробаат нешто поинакво.

Класичните Армани кроеви се забележуваат на јакните, кои понекогаш се украсени со чипка.

ARMANI PRIVE JESENJA LINIJA

ARMANI PRIVE JESENJA LINIJA

ARMANI PRIVE JESENJA LINIJA

ARMANI PRIVE JESENJA LINIJA

ARMANI PRIVE JESENJA LINIJA

ARMANI PRIVE JESENJA LINIJA

ARMANI PRIVE JESENJA LINIJA

ARMANI PRIVE JESENJA LINIJA

ARMANI PRIVE JESENJA LINIJA

ARMANI PRIVE JESENJA LINIJA

ARMANI PRIVE JESENJA LINIJA

ARMANI PRIVE JESENJA LINIJA

 

Напиши коментар