man fashion

Есенските колекции на Navigare и Barbolini

Ви ја претставуваме есенската колекција на два реномирани бренда, Navigare и Barbolini, кои пленат со луксуз и квалитет…

Овие два бренда креираат навистина квалитетна гардероба, направена од најдобрите материјали, посветена на мажите кои имаат свој одреден стил и кои во секој момент сакаат да изгледаат шик и префинето. Есенскиот опсег на Navigare и Barbolini брендовите е навистина едноставен. Navigare брендот за оваа ладна сезона ја претставува колекцијата на џемпери направени од квалчитетни материјали, а Barbolini како и секогаш, ни носи малку посвечена варијанта на есенскиот изглед.

Уживајте во нашата галерија…

JESENJE LINIJE NAVIGARE I BARBOLINI

JESENJE LINIJE NAVIGARE I BARBOLINI

JESENJE LINIJE NAVIGARE I BARBOLINI

JESENJE LINIJE NAVIGARE I BARBOLINI

JESENJE LINIJE NAVIGARE I BARBOLINI

JESENJE LINIJE NAVIGARE I BARBOLINI

JESENJE LINIJE NAVIGARE I BARBOLINI

JESENJE LINIJE NAVIGARE I BARBOLINI

JESENJE LINIJE NAVIGARE I BARBOLINI

JESENJE LINIJE NAVIGARE I BARBOLINI

JESENJE LINIJE NAVIGARE I BARBOLINI

JESENJE LINIJE NAVIGARE I BARBOLINI

JESENJE LINIJE NAVIGARE I BARBOLINI

JESENJE LINIJE NAVIGARE I BARBOLINI

JESENJE LINIJE NAVIGARE I BARBOLINI

JESENJE LINIJE NAVIGARE I BARBOLINI

JESENJE LINIJE NAVIGARE I BARBOLINI

 

Напиши коментар