Sweet Home

Фантастичен имот

Главната резиденција на овој прекрасен комплекс се простира на 1000 метри квадратни. Прекрасно и хармонично го спојува современиот начин на живот и модерната технологија со рустични елементи. Собите комбинираат интригантно внимание посветено на деталите со храбри и нагласени елементи. Подовите на пример обезбедуваат флуиден премин од соба во соба, иако секој од нив има сопствен карактер.

Кујната е исто така волшебна, со своите рустични елементи. Овде постои голем прилив за чувство на природа благодарејќи на дрвените греди на плафонот и откриените цигли, поред рачно изработените дрвени ормани.

Веднаш до кујната се наоѓа семејната соба со опуштена атмосвера која ветува уживање. Раскошната дневна соба е вистински импресивен простор.

Тука е и главната спална соба, романтична и прекрасна. Има висечки лустери, длабока када и уште многу нешта.

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

 

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

FANTASTIČNO VIKTORIJANSKO IMANJE

 

Напиши коментар