Дестинации

Фантастичен резорт на островот St. Martin

Фантастичен L ‘Oasis резорт на прекрасното карипско острово St. Martin…

Доколку планирате да го посетите Terres Bases – Baie Rouge на St. Martin, фантастичниот резорт L’Oasis мора да биде вашиот прв избор. Сместен е до кристално чистите води на Карипското море на една и раскошната градина со палми на друга страна. Песокот, топлата вода и луксузните вили се трите главни причини кои ќе ве одведат таму. Вилите овозможуваат исклучителен комфор во автентичен карипски амбиент кој освен луксузот овозможува и потполна приватност и изолираност.

Една од активностите која дефинитивно ќе сакате да ја пробате во L Oasis е секако пливањето, а на гостите им стојат на располагање два избора – можат да пливаат во морето или пак да се релаксираат во двата базена од кои еден е на песокот, а другиот во самата вила.

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

L OASIS U TERRES BASESU

 

Напиши коментар