Sweet Home

Фантастичен ултра модерен апартман во Москва

Овој хипер модерен и луксузен апартман се наоѓа во еден од популарните и елитни делови на Москва. Целата површина на апартманот изнесува околу 160 м2, а материјалите употребени во ентериерот се основно кожа, скапо дрво и камен – тие изгледаат идеално и се подредуваат одлично во строгата геометрија и едноставните архитектонски форми. Просторот е поделен на функционални зони кои се обединети од една иста концепција.

 

Напиши коментар