← НАЗАД НА БОЗА

Фантастична вила на плажа

Фантастична вила на плажа
599 Читања

Всушност ова е луксузна фамилијарна куќа, која се наоѓа на ексклузивна улица, на плажата Мермаид  во Австралија. Овој прекрасен дом со својата јужна страна гледа кон фантастичен парк, додека од источната страна има поглед кон плажата. Луксузната резиденција сама по себе претставува оаза, бидејќи има преубави погледи,а во центарот на куќата има голем приватен базен.

Овој современ австриски имот дизајниран е за фамилија која расте, за многубројни гости и за чести посети од пријатели. Куќите за гости имаат свои дневни соби, кујни, бањи, а скалила ги поврзуваат со главниот дел во кој се наоѓа медиум соба, барот и собата за забава.

FANTASTIČNA VILA NA PLAŽI

FANTASTIČNA VILA NA PLAŽI

FANTASTIČNA VILA NA PLAŽI

FANTASTIČNA VILA NA PLAŽI

FANTASTIČNA VILA NA PLAŽI

FANTASTIČNA VILA NA PLAŽI

FANTASTIČNA VILA NA PLAŽI

FANTASTIČNA VILA NA PLAŽI

FANTASTIČNA VILA NA PLAŽI

FANTASTIČNA VILA NA PLAŽI

FANTASTIČNA VILA NA PLAŽI

FANTASTIČNA VILA NA PLAŽI

FANTASTIČNA VILA NA PLAŽI

FANTASTIČNA VILA NA PLAŽI

FANTASTIČNA VILA NA PLAŽI

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk