Sweet Home

Фантастично уредени дневни соби

Wiliam MacCollum е професионален кинематограф кој исто така е специјалист во областа на архитектурната фотографија. Повеќето од неговите фотографии представуваат супер луксузни проекти кои најчесто се наоѓаат на локации со прекрасен поглед. Во оваа статија ќе ви ја понудиме неговата нова колекција фотографии на прекрасни дневни соби.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

 

Напиши коментар