Sweet Home

Фасцинантен апартман кој плени со својата убавина

Во денешната статија ќе ви представиме еден фасцинирачки декориран внатрешен дизајн.

Апартманот кој се наоѓа во германскиот град Колон, ги маѓепса нашите срца со елегантен ентериер изразен во бело-крамасти тонови – решение кое создава чувство на релаксација и хармонија.

Декорацијата на домот се карактеризира со исклучителна креативност и разнообразност. Во ентериерот на домот се среќаваат како елементи од барокот, така и детали кои во себе ја носат убавината на арапската култура.

Луксузниот апартман плени со смиреност, стилски мебел и нежна палета на бои, со прекрасен асортиман со добро избрани акценти, како и со прекрасни уметничи дела.

 

Напиши коментар