Дестинации

Филипинска глетка како од разгледница

Одамна кажавме дека рајот е на земјата. Уште една потврда за тоа се Филипините или поточно хотелот Nandana на островот Boracay. Распространет во непосредна близина на белите песоци и кристално чистата сина вода на архипелагот, хотелот Nandana е неверојатно место, до кое несомнено секој би сакал да допре.

Комплексот се состои од луксузни вили, од кои секоја е опколена со палуби и кристално сина вода. Атмосверата и погледот се исклучително убави и егзотични.

 

Напиши коментар