Art & Crafts

Француска шик фризура! Како?

Едноставна, убава, елегантна…

Фризурата, која ќе ја видите е сето ова!

Всушност, таа сигурно ќе ви е многу позната, бидејќи е вистинска каласика. Но не ретко девојките ја занемаруваат, бидејќи изгледа малку комплицирано за правење.

Но девојки, не е !

Напротив- таа е супер лесна! И најдобриот дел е тоа што е мултифункционална. Прекрасна е за љубовна средба, за работа, па дури и за забава. Сето тоа зависи од тоа со каква гардероба ќе ја комбинирате.

Напиши коментар