man fashion

Giorgio Armani колекција 2013-2014

Погледнете ја најновата колекција за мажи од славниот италијански моден дизајнер…

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4pnrYBPydoQ

Напиши коментар