Мода

Giuseppe Zanotti пролет/лето 2013

Драма, драма, драма… тоа ни го порачува овој екстравагантен дизајнер со својата летна колекција!
Вртоглави подпетици, реси, метални украси, ѕвезди, машни, нитни, принтови, каиши и неговиот заштитен знак – необичните платформи. Сето тоа вклопено во колекцијата во која секој може да го пронајде својт пар обувки – од рамни, дневни варјанти, до ексцентрични вечерни, Zanotti има непоновливо решение!

Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti

 

Напиши коментар