Мода

Givenchy аксесоари за пролет 2013

Свежи и оргинални аксесоари не очекуваат следнава сезона. Со нивна помош многу брзо и лесно ќе излеземе од зимското сивило.

При првите топли сончеви зраци интензивните весели бои настапуваат на сцена и ќе ни го донесат со себе позитивното расположение.

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (0)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (1)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (2)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (3)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (4)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (5)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (6)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (7)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (8)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (9)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (10)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (11)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (12)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (13)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (14)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (15)

 

Напиши коментар