Мода

Гламурозна есен и зима според Elie Saab

Макар што со тек на време неговиот стил станува се поисчистен и елегантен, секогаш сум се чудела како успева да искомбинира таков раскош и префинетост во своите креации со таква прецизност. И тоа така за да нема ни еден излишен детал.

Безспорно Елие Саб е вистински виртуоз кога зборуваме за создавањето на вечерни фустани од највисока класа.

Есента и зимата според ELIE SAAB

Есента и зимата според ELIE SAAB

Есента и зимата според ELIE SAAB

Есента и зимата според ELIE SAAB

Есента и зимата според ELIE SAAB

Есента и зимата според ELIE SAAB

Есента и зимата според ELIE SAAB

Есента и зимата според ELIE SAAB

Есента и зимата според ELIE SAAB

Есента и зимата според ELIE SAAB

Есента и зимата според ELIE SAAB

Есента и зимата според ELIE SAAB

Есента и зимата според ELIE SAAB

Есента и зимата според ELIE SAAB

Есента и зимата според ELIE SAAB

Есента и зимата според ELIE SAAB

Есента и зимата според ELIE SAAB

Есента и зимата според ELIE SAAB

 

Напиши коментар