Керозин

Гламурозната Panamera

Тунерската куќа од Монтреал, позната по својот,  Porsche 911 Attack пакет, Anibal Automotive Desing, сега започна со развивање на Panamera…

Наречен Prestige, козметичкиот аспект на проектирањето е прикажан со серијата компјутерски фотографии на кои може да се види аеродинамичкиот кит.

Модификациите на автомобилот кој ги предлага Anibal се многубројни. Го опфаќаат широкиот преден и заден браник, како и драстично поголеми алуминиумски бандаши, со црна или сребрена завршница. А тоа е само дел кој го опфаќа нивниот кит.

Како и со минатиот модел, канадската авто куќа деталите ги чува за себе, така што немаме никакви технички детали освен она што можеме да го видиме на фотографиите…

GLAMUROZNA PANAMERA

GLAMUROZNA PANAMERA

GLAMUROZNA PANAMERA

GLAMUROZNA PANAMERA

GLAMUROZNA PANAMERA

GLAMUROZNA PANAMERA

GLAMUROZNA PANAMERA

GLAMUROZNA PANAMERA

GLAMUROZNA PANAMERA

GLAMUROZNA PANAMERA

 

Напиши коментар