Bridal

Гламурозни венчаници

Ревии, трендови и шоурумови го преплавија Париз, Милано и Лондон, а најдобрите креатори ги покажаа сите свои идеи за наредната сезона . Моделите се наменети за оние девојки кој знаат да препознаат квалитет.

Многу стилови, разноврсност на луксузни матерјали/ свила, тафт, органдин, француска чипка…

GLAMUROZNE VENČANICE

GLAMUROZNE VENČANICE

GLAMUROZNE VENČANICE

GLAMUROZNE VENČANICE

GLAMUROZNE VENČANICE

 

GLAMUROZNE VENČANICE

GLAMUROZNE VENČANICE

GLAMUROZNE VENČANICE

GLAMUROZNE VENČANICE

GLAMUROZNE VENČANICE

GLAMUROZNE VENČANICE

GLAMUROZNE VENČANICE

 

Напиши коментар