ШоуБиз

Гоца Тржан се сликала гола за плејбој!

Опасно трио – Гоца Тржан, Ена Попов и Тијана Милошевиќ позираа голи за новиот број на Плејбој.

„Беше интересно и лесно. Немам проблем со своето тело, а олеснителна околност беше тоа што ме фотографираше Јелена Мандиќ која има големо искуство со разголени жени. Ми се допаѓа крајниот резултат. Изгледа женствено и елегантно“, изјавува Гоца Тржан.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LYVw5a0FpJk

Напиши коментар