Sweet Home

Голема куќа – голем стил

Куќата се наоѓа во Сао Паоло, Бразил и е вистинско задоволство за око. Ова современо архитектурно дело е едно од најдобрите работи на кои сме налетале во последно време.

За градењето на куќата се употребени камен, железо, цимент и стакло. Домот располага со огромен простор што дозволува ентериерот и екстериерот без проблем да се сливаат.

Ентериерниот дизајн на имотот е безпрекорен. Насекаде се користени луксузни парчиња мебел кои допринесуваат за чувството на современ и модерен дом.

Архитектите создале една елегантна резиденција за која можеме само да мечтаеме…

 

Напиши коментар