Sweet Home

Грандиозната вила на Селин Дион

На ексклузивниот Јупитер остров во Флорида, се наоѓа овој луксузен имот во сопственост на пеачката Селин Дион…

Се состои од една главна резиденција и пет индивидуални павилјони, кои вклучуваат гостинска куќа со 4 спални соби, куќа со симулиран терен за голф, куќа покрај базенот со одвоена кујна и куќа за опуштање на плажата со удобен простор за одмор и соба за масажа.

Главното ниво има голема дневна соба со искривени тавани, голема кујна, како и помала со одвоен простор за седење, семејна соба, луксузна трепезарија, медиска соба во потполност одвоена и опремена за гости.

На вториот спрат од оваа огромна вила се наоѓаат детските соби со сопствени бањи, детска работна соба и спектакуларна главна спална соба. Главниот апартман има тераса со поглед кон океанот.

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

GRANDIOZNA VILA SELIN DION

 

Напиши коментар