Sweet Home

Грчкиот бисер – H3 House

Ви представуваме еден нестандарден дом кој се наоѓа во Атина, Грција.

Дизајнот на куќата е инспириран од традиционалната грчка култура, средоземноморскиот шарм и современите минималистички тенденции.

Стилот на овој величенствен дом е непретенциозен и истовремено многу елегантен и софистициран.

Како што ќе видите од фотографиите преовладува снежно белата боја која испакнува на фонот на мирната и зелена природа.

 

Напиши коментар