Мода

Gucci – Пролет/Лето 2013.

Погледнете ја новата колекција на Gucci за Пролет/Лето 2013.

Gucci

Gucci

Gucci

Gucci

Gucci

Gucci

Gucci

Gucci

Gucci

Gucci

Gucci

Gucci

Gucci

Gucci

 

Напиши коментар