Дестинации

Хотелот Mandarin Oriental во Вашингтон

Mandarin Oriental хотелот во Вшингтон со гордост го представува својот нов луксузен апартман Jeefferson, направен за ултимативно уживање…

Овој апартман е одраз на комфор, функција и луксуз. Завзема површина од 200 метри квадратни на четвртиот спрат од хотелот. Овој моќен апартман со две спални соби има кујна, трепезарија, дневна и работна соба. Гостите можат да се сместат во удобната дневна соба на овој апартман додека уживаат во неверојатната глетка на Tidal Basin, Martin Luther King споменикот и далеку позади Пентагон и Арлингтон.

Овој апартман дава чувство на топлина кој го прави идеален како резиденција за гости кои остануваат подолг период во главниот град на САД.

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 PREMIJERA JEFFERSON APARTMANA

 

Напиши коментар